LogoMenu
Logo
Menu

Om os

Ulrik Kofoed Antonsen

Hornist

Jeg, Ulrik Kofoed Antonsen, er ansat i Slesvigske Musikkorps som hornist siden 2016. Her har jeg min daglige gang i orkestret bestående af 16 professionelle fuldtidsansatte musikere. Slesvigske Musikkorps hører under forsvaret.

Jeg er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium, hvor jeg afsluttede kandidatstudiet i 2012 hos hornist Tone Sundgaard Anker, samt udvekslingsår på Malmö Academy of Music hos hornist Thomas Kjelldén.

Jeg har arbejdet som freelance-musiker i mange af landets symfoniorkestre, og har medvirket som musiker i flere forestillinger ved Fredericia teater, samt Det Ny teater og har desuden haft længere kontrakter i Prinsens musikkorps.

Jeg underviser desuden i jagthorn, Syd-østfyns Blæserne.

Tine Maj Kofoed Antonsen

Klarinettist

Jeg, Tine Maj Kofoed Antonsen, er en aktiv klarinettist/musiker i forskellige kammermusik-ensembler og jeg assisterer ofte i landets forskellige symfoniorkestre.

I 2015 debuterede jeg fra solistklassen ved Syddansk Musikkonservatorium, og har undervejs haft studieophold i Oslo og Malmø.

Jeg har lige siden min tidlige studietid undervist på forskellige musik- og kulturskoler. Jeg underviser bl.a. i Vejle Musik- og kulturskole, Steinerskolen Vejle, Odense Skole- og Ungdomsorkester, Danehofgarden i Nyborg og Pårup Aftenskole.

MUSIKiKANTEN

MUSIKiKANTEN

... er et nyt spillested i udkanten af Odense, hvis formål er at støtte og styrke den akustiske levende musik i mange genre, og derigennem styrke et musikalsk fællesskab i et yderkantsområde. Her er der mulighed for at komme tæt på kunstnerne og skabe en dialog og et fællesskab.

I huset er der plads til mindre ensembler på 2-6 personer og et publikum på omkring 50-70 personer.

Huset har oprindeligt været et autoværksted, men er i løbet af 2022-23 blevet bygget om til et stort musik-lokale med tilhørende køkken- og toilet faciliteter.

Musikhuset ejes privat af Tine Maj Kofoed Antonsen og Ulrik Kofoed Antonsen.

MUSIKiKANTEN v. Tine og Ulrik Kofoed Antonsen, Stenløse Bygade 14, 5260 Odense S, Danmark

tlf.: 22929136, mail: musikikanten@gmail.com